18
February , 2019
Monday

Ca în fiecare an, în întreaga ţară s-a sărbătorit, pe 25 octombrie, Ziua Armatei. A fost un moment de reculegere şi de exprimare a sentimentelor faţă de ostaşii români care, de-a lungul istoriei noastre, s-au jertfit pentru apărarea ţării. Trecutul glorios al Armatei Române continuă într-un prezent responsabil, implicat în lupta împotriva terorismului. Din 2001, România a devenit un aliat important al forţelor NATO în războiul global antiterorist.

De Ziua Armatei, gândurile întregii naţiuni s-au îndreptat şi spre cei 20.000 de militari români trimişi pe câmpurile de luptă, dintre care 21 nu s-au mai întors acasă.

Descarca revista in format pdf

Evenimente

Premiile Uniunii Ziaristilor Profesionisti - Lansarea volumului "În balansul vremurilor" -

Lansarea volumului 'În balansul vremurilor'

Uniunea Ziaristilor Profesionisti din România a premiat cele mai prestigioase creatii publicistice din anul 2015, din toate domeniile - presa scrisa, audiovizuala, carte de gen - în cadrul unei manifestari de înalta tinuta.

Marele Premiu a revenit cartii "ÎN BALANSUL VREMURILOR" - "volum-reper al jurnalismului românesc", dupa cum a punctat juriul, sub semnatura publicistului Carol Roman, director general al revistei "Balcanii si Europa".

Citeste mai mult