4
July , 2018
Wednesday
Astăzi, ca şi ieri, cine zice Balcani zice diversitate, mozaic. Sub raport etnic, cultural, religios, ...
Noul ambasador al Federației Ruse la București Primire la Cotroceni Cu prilejul prezentării scrisorilor de acreditare de ...
Urmaşii marilor politicieni ai lumii au fost mereu în centrul atenţiei opiniei publice. În timp ...
Continuitate şi consecvenţă „Forţele americane au găsit în România aliaţi de nădejde. România a fost un ...
E.S. Xu Feihong, Ambasador al R.P. Chineze la Bucureşti Anul acesta se împlinesc 70 de ani ...
Datele conflictuale ale prezentului, similare purtării unui război continuu pentru supravieţuirea omenirii, sunt conectate la ...
Dr. Bogdan Aurescu Secretar de stat pentru afaceri strategice Ministerul Afacerilor Externe La 1 martie 2012, în marja ...
Cum a fost redesenată harta Europei În ziua de 14 mai 1968, un Bucureşti sărbătoresc ...
Ca în fiecare an, în întreaga ţară s-a sărbătorit, pe 25 octombrie, Ziua Armatei. A ...
GEORGE G. MIRONESCU (3) Profesorul universitar G.G. Mironescu, ca membru marcant al Partidului Conservator, a fost, ...
Europa fierbe, lucru vizibil şi la noi, mai cu seamă în ultimele luni. Vom constata ...
„Meden taumazein” sau, pe româneşte, tradus din greaca veche, cu înţeles de „niciodată să nu ...
În ziua în care naţionala feminină de handbal a României a urcat pe mult răvnitul ...
Conservatorii britanici – adepți ai politicii de antiimigraţie şi de presiuni pentru renegocierea Tratatelor UE ...

Articole din categoria ‘Cititorii ne întreabă’

Hofigal – recunoaştere internaţională

Reporter: editura February - 13 - 2012 Comments Off on Hofigal – recunoaştere internaţională

Mai mulţi cititori ai revistei au dorit să afle noi amănunte referitoare la modul în care este apreciat peste hotare reputatul inginer chimist Ştefan Manea:

Faptul că „Hofigal”, sub conducerea ing. chimist Ştefan Manea, este în prezent cea mai mare companie românească de cultivare şi prelucrare a plantelor medicinale indigene este certificat de recunoaşterea internă şi internaţională de care se bucură. Impresionantul bilanţ de premii şi brevete obtinute în ţară si străinătate vorbeşte de la sine despre valoroasa experienţă în crearea şi conducerea unor obiective din domeniul chimiei de vârf – medicamente şi materii prime de bază – cu care Ştefan Manea a dus „Hofigal” pe un prestigios loc în rândul companiilor cu profil asemănător.

Ultimii ani au consemnat pentru companie un val de premii binemeritate: Premiul Internaţional al U.E., din 2009, obţinut de preşedintele companiei, Ştefan Manea: „Diplomă, medalie şi trofeu pentru calitatea înaltă a produselor realizate – Calitate Europeană”; nenumărate medalii de aur, argint şi bronz pentru participări succesive la Salonul Internaţional de Invenţii Geneva, Salonul Internaţional de Invenţii Bruxelles, Salonul Internaţional de Invenţii Bucureşti, ş.a.

Dacă în 1990 „Hofigal” ieşea pe piaţa de profil cu trei produse, astăzi compania numără 500 de produse fabricate, binecunoscute pentru calităţile lor. Această evoluţie are la bază cercetarea continuă desfăşurată de Ştefan Manea, alături de specialiştii „Hofigal”, care participă cu lucrări de mare valoare în domeniu la numeroase conferinte şi simpozioane internaţionale menite să ducă mai departe binefacerile produselor naturale. Rezultatul muncii acestui colectiv de specialişti s-a concretizat în lucrări şi produse prezentate, printre altele, la Simpozionul Internaţional de Etnofarmacologie de la Leipzig sau la Expoziţia de Produse Cosmetice de la Atena, precum şi în ţară, la Simpozionul Internaţional „Avantajele strategice ale tehnologiei informaţionale şi transferul de tehnologii în economia românească”, la cel de-al III- lea Congres Internaţional al AMAA – Asociaţia de Medicină Anti-Aging, toate la Bucureşti ş.a.

În spatele tuturor acestor realizări se află profesionalismul, dăruirea, competenţa şi patriotismul lui Ştefan Manea, cel care a dăruit semenilor puterea vindecătoare a naturii.

 

Descarca revista in format pdf

Evenimente

Premiile Uniunii Ziaristilor Profesionisti - Lansarea volumului "În balansul vremurilor" -

Lansarea volumului 'În balansul vremurilor'

Uniunea Ziaristilor Profesionisti din România a premiat cele mai prestigioase creatii publicistice din anul 2015, din toate domeniile - presa scrisa, audiovizuala, carte de gen - în cadrul unei manifestari de înalta tinuta.

Marele Premiu a revenit cartii "ÎN BALANSUL VREMURILOR" - "volum-reper al jurnalismului românesc", dupa cum a punctat juriul, sub semnatura publicistului Carol Roman, director general al revistei "Balcanii si Europa".

Citeste mai mult