17
February , 2019
Sunday

Xinhua News Agency

Reporter: Adrian Paradovschi On April - 20 - 2011

Agenţia Naţională de Presă XINHUA (CHINA NOUĂ), vastă instituţie media, deţine 30 de birouri interne în provincii şi 150 de birouri în întreaga lume.
XINHUA posedă cea mai mare arhivă de fotografii din China, o colecţie de peste două milioane de imagini istorice, unice. Galeria Foto a Agenţiei, intitulată „Zece ani în lume”, cu cele 80 de fotografii, care poate fi accesată de pe site-ul revistei noastre, prezintă cele mai importante evenimente internaţionale şi momentele istorice din ultimii 10 ani, constituind o retrospectivă a reportajului foto internaţional, realizată de fotoreporterii Agenţiei XINHUA.

www.chinaview.cn

www.english.news.cn

www.xinhuanet.com


-->
Descarca revista in format pdf

Evenimente

Premiile Uniunii Ziaristilor Profesionisti - Lansarea volumului "În balansul vremurilor" -

Lansarea volumului 'În balansul vremurilor'

Uniunea Ziaristilor Profesionisti din România a premiat cele mai prestigioase creatii publicistice din anul 2015, din toate domeniile - presa scrisa, audiovizuala, carte de gen - în cadrul unei manifestari de înalta tinuta.

Marele Premiu a revenit cartii "ÎN BALANSUL VREMURILOR" - "volum-reper al jurnalismului românesc", dupa cum a punctat juriul, sub semnatura publicistului Carol Roman, director general al revistei "Balcanii si Europa".

Citeste mai mult